Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Oliva olajban konfitált afrikai harcsaderék borsótextúrákkal
  2015-12-10 17:04:12, csütörtök
 
   
 
Hozzávalók
90 dkg bőr nélküli afrikai harcsafilé
0,5 l olivaolaj
60 dkg zöldborsó
10 dkg cukorborsó
8 dkg vaj
só ízlés szerint

Elkészítés
A harcsafilét négy egyenlő darabra vágjuk, besózzuk. Egy serpenyőbe olivaolajat öntünk, felmelegítjük 80oC-ra és úgy állítjuk be alatta a lángot, hogy egyenletesen tartsa ezt a hőmérsékletet.Amikor felmelegedett beletesszük a harcsafiléket, és addig tartjuk benne, amíg a harcsa kifehéredik, és a belső hőmérséklete el nem éri a 75oC-ot (ellenőrizzük húshőmérővel!). A zöldborsóból négy evőkanálnyi mennyiséget kifejtünk, félretesszük. A maradék zöldborsót is kifejtjük, majd forrásban lévő sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük.A még meleg borsót a hideg vajjal összeturmixoljuk sima állagúvá, ha túl sűrű, a borsó főzőlevéből aduk hozzá, míg el nem érjük a kívánt krémes állagot. A cukorborsót és a félretett borsót vajon kevés vízzel egy perc alatt megpároljuk. A borsópürét a tálon gusztusosan elrendezzük, ráhelyezzük a harcsa szeletet, és a külön megfőzött borsókkal díszítve tálaljuk.

(Áman Attila séf receptje)
 
 
0 komment , kategória:  Hal ételek  
Címkék: összeturmixoljuk, lecsepegtetjük, felmelegedett, harcsafiléket, hőmérsékletet, felmelegítjük, húshőmérővel, ellenőrizzük, zöldborsóból, félretesszük, egyenletesen, hőmérséklete, kifehéredik, beletesszük, evőkanálnyi, elrendezzük, ráhelyezzük, gusztusosan, megpároljuk, főzőlevéből, cukorborsót, olivaolajat, mennyiséget, harcsafilét, borsópürét, zöldborsót, cukorborsó, serpenyőbe, elkészítés, harcsafilé, hozzávalók, zöldborsó, kifejtünk, megfőzött, borsókkal, kifejtjük, harcsafilét négy, serpenyőbe olivaolajat, harcsa kifehéredik, belső hőmérséklete, zöldborsóból négy, maradék zöldborsót, hideg vajjal, borsó főzőlevéből, kívánt krémes, félretett borsót, perc alatt, tálon gusztusosan, harcsa szeletet, külön megfőzött, Áman Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Neked tudnod kell  Kellemes délutánt kívánok  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Neked tudnod kell  Őrizkednünk kell...  Nagyi telefonál  Alázat  Alázat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Fekete-erdő desszert  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Popper Péter szavai  Mai harmónia kártyám  Mai harmónia kártyám  Mi lenne ha  Png férfi  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép estét  Fekete-erdő desszert  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Minden harmadik...  képre írva  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Sokan azt tartják  Png kutya  Szép álmokat!  Reggel van  Tanuld meg ezt a versemet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png kislány  Adakozás  Facebookon kaptam  Fehér virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hiányzik  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Makszim Gorkij gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alvó cicák  Png telefon  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  A sors  Kellemes délutánt kívánok  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Még csak most kezdődik a nap  Png rózsa csokor  Zilahy Lajos gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Png fotel  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Sokan azt tartják  Ami embereknek lehetetlen, az...  Gonosz démon-álarc  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Egy hatékony szolga  Png rózsa csokor  Egy lelki imádság  Png lepke  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gonosz démon-álarc  Szép napot kívánok  Jó éjszakát  Irgalom és ítélet  Fekete-erdő desszert  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nem tudhatod  Akarat 
Bejegyzés Címkék
harcsafilét négy, serpenyőbe olivaolajat, harcsa kifehéredik, belső hőmérséklete, zöldborsóból négy, maradék zöldborsót, hideg vajjal, borsó főzőlevéből, kívánt krémes, félretett borsót, perc alatt, tálon gusztusosan, harcsa szeletet, külön megfőzött, összeturmixoljuk, lecsepegtetjük, felmelegedett, harcsafiléket, hőmérsékletet, felmelegítjük, húshőmérővel, ellenőrizzük, zöldborsóból, félretesszük, egyenletesen, hőmérséklete, kifehéredik, beletesszük, evőkanálnyi, elrendezzük, ráhelyezzük, gusztusosan, megpároljuk, főzőlevéből, cukorborsót, olivaolajat, mennyiséget, harcsafilét, borsópürét, zöldborsót, cukorborsó, serpenyőbe, elkészítés, harcsafilé, hozzávalók, zöldborsó, kifejtünk, megfőzött, borsókkal, kifejtjük, olivaolaj, félretett, megfőzzük, forrásban, szeletet, díszítve, receptje, besózzuk, állagúvá, tálaljuk, állítjuk, nélküli, maradék, tartjuk, állagot, afrikai, szerint, darabra, egyenlő, tartsa, vajjal, amikor, harcsa, öntünk, alatta, vágjuk, vízben, borsót, attila, kívánt, krémes, lángot, vízzel, ízlés, hozzá, hideg, meleg, benne, érjük, vajon, tálon, belső, kevés, alatt, külön, borsó, addig, Áman Attila, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1002
  • e Hét: 9647
  • e Hónap: 16019
  • e Év: 66810
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.